kavels Afferden

Bergen (L.) - Afferden
Actueel aanbod

€ 80.000,- tot € 150.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
456 - 929m2

Over dit project

Aan de Afferdse Heide biedt de gemeente kavels aan in een veelzijdig woningbouwplan.
Er is ruimte voor vrijstaande woningen, halfvrijstaande, levensloopbestendige woningen en appartementen. In totaal kunnen hier 40 woningen gebouwd worden.

Grondprijs

De grondprijs voor kavels voor vrijstaande woningen bedraagt nu ¤ 180,- per m2 (exclusief BTW). De grondprijs voor kavels voor halfvrijstaande woningen bedraagt nu ¤ 170,- per m2 (exclusief BTW).

De rust en ruimte van een dorp aan de Maas, gelegen tegen een natuurgebied “Maasduinen” gecombineerd met het gemak van veel voorzieningen op relatief korte afstand – dat is Afferden!

In Afferden kunt u deel uitmaken van een hechte gemeenschap en, als u dat zou willen, ook deelnemen aan het rijke verenigingsleven. Terwijl u geniet van het dorpse sfeer, bent u binnen 10 minuten bij een winkelcentrum in Gennep (9 km), Boxmeer (5 km) of Nieuw Bergen (5km) waar u de dagelijkse boodschappen kunt doen

Meer informatie

Kenmerken

Project
kavels Afferden
Koopwoningen
40
Prijs
€ 80.000,- tot € 150.000,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen (L.).

Aanmelden