Vier starterswoningen Siebengewald

Bergen (L.) - Siebengewald
Actueel aanbod

€ 175.000,- tot € 175.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 105m2
Kaveloppervlak
216 - 216m2
Inhoud
380 - 380m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

BETAALBARE STARTERSWONINGEN IN DE OMGEVING VAN NIJMEGEN, VENRAY EN VENLO

Planburo Tummers B.V. heeft een bouwplan van 4 starterswoningen op de Bessembiender in Siebengewald ontwikkeld. De woningen zijn gesitueerd aan een rustig hof waar alleen plaatselijk verkeer komt. De tuinen zijn gelegen op het zuiden. Een lagere school en een supermarkt zijn in de nabijheid gelegen. De woningen zijn energiezuinig en hebben drie slaapkamers, vloerverwarming op de 1e. en de 2e. verdieping, kunststof kozijnen, vaste trap naar de zolder en worden standaard voorzien van PV-cellen waarmee eigen elektriciteit opgewekt kan worden. Er zijn diverse opties, zoals bijvoorbeeld een garage of een dakkapel. Eventuele aan- of uitbouwen zijn ook bespreekbaar.

Prijzen zijn verlaagd, nu vanaf ยค 175.000,- V.O.N.! De Gemeente Bergen biedt daarbij ook nog de mogelijkheid van een starterslening tot E 37.000,-!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vier starterswoningen Siebengewald
Koopwoningen
4
Prijs
€ 175.000,- tot € 175.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin op het Zuiden
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Restaurant/cafetaria, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Bergen (L.).

Aanmelden